Ga naar de site van Stoop en stoop Ga naar de site van Restaurant In De Buurt
Ook ideaal voor groepen!

Welkom bij Dubbel

Dubbel Eten & Drinken vindt u op een steenworp afstand van het bruisende en gezelligste uitgaansgebied van Amsterdam: het Leidseplein. Wij zijn voor vele Amsterdammers al jaren een begrip en dat is niet alleen vanwege de beste kipsaté in Amsterdam!

Nergens vindt u een geschikter voorprogramma alvorens u zich naar het De La Mar Theater, Paradiso, de Melkweg, de Stadsschouwburg, bioscoop of een van de andere vele gelegenheden in Amsterdam verplaatst. Vertel ons uw programma en wij zorgen ervoor dat u op tijd bij uw voorstelling arriveert.

Met toewijding en plezier bereiden wij iedere dag opnieuw het eten vers voor u. U kunt onder andere kiezen uit de wisselende overheerlijke dagschotel, de beroemde kipsaté, de boterzachte biefstuk, de smakelijke spare-ribs of uiteraard de altijd populaire kaasfondue met brood en verse groente. Tevens bieden wij u ook een ruime keuze uit verschillende frisse salades en vegetarische of dieet-specifieke gerechten.

Dubbel is zeer gunstig gelegen aan de Lijnbaansgracht 256, waar in het seizoen de charmante terrassen u trakteren op een volmaakte avond aan de gracht. Maar Dubbel heeft ook een ingang aan de Korte Leidsedwarsstraat 80.

Reserveren:

Het team van Dubbel verwelkomt u dagelijks vanaf 17.00 u. Reserveren kan handig zijn.

Reserveren voor vandaag kan tot 16:00 uur online, daarna zijn wij telefonisch bereikbaar op 020-6200909. De reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd.

Belangrijk bij theaterbezoek:

Indien u naar een theater of concert gaat, verzoeken wij u vriendelijk de aanvangstijd te vermelden bij uw reservering. U ontvangt dan, indien nodig, voorrang bij uw bezoek. Wij zorgen er dan voor dat u niets mist van uw voorstelling.

Dubbel aanzicht vanaf bar Dubbel Bar Dubbel

Register

Datum:
Tijd:
Personen:
Naam:
Telefoon:
Email adres:
Opmerkingen:

of bel: 020-6200909

-